sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Syyskuun täysikuu aika


                 


Syntymähetken kuumerkin katsotaan vaikuttavan ihmisen luonteeseen jonka vaikutus ulottuu sisäiseen minään, tunnepuoleen, ihmissuhteisiin ja sosiaaliseen kommunikointiin. 

Omalla kohdallani tunnen jälleen kuun vaikutuksen unettomuutena, viikon verran ennen sen täyttymistä.  

Tällä hetkellä täysikuu näyttäytyy puiden latvojen tasolta keltaisena loistaen, kohta pilviverhoon vetäytyäkseen.

Kuun olessa täysi ja alkaessa vajeentua, alkaa myös uni saapuilla aiempaa huomattavasti paremmin, tullen pitkäkestoiseksi.

Näin ollen ehkä jo ensiyönä ja sen jälkeen nukun siis jälleen makeasti, mikäli nelisen viikkoa jatkunut jatkuva jomottava lonkkasärky antaa siihen pillereiden auttamana tilaisuuden.

Kuun sanotaan kertovan ihmisen syvimmistä tarpeista ja tunteista. 
Tunteaksesi luonteesi tulisi perehtyä siihen, missä vaiheessa kuu oli syntyessäsi. 

Täysin pimeällä kuulla syntynyt  lapsi menestyy ja kukoistaa elämässään huomattavasti nuoremmalla iällä, kuin vähenevän kuun haaleassa kajastuksessa syntynyneet. Näin väittävät kuuhoroskoopeihin tukeutuvat teokset.

Kuun sanotaan hallitsevan ihmisen kehon nesteitä, kuten siemennestettä ja verta. Siemennesteen yhteys kuuhun näkyy sen vaaleassa värissä ja hedelmällisyydessä. 

Veren sanotaan virtaavan täysikuulla ja kasvavalla kuulla vuolaammin. 
Monilla heimokansoilla on ollut tapana ajoittaa leikkaustoimet ja hampaiden poistot tehtäväksi vasta vähenevän kuun aikana.

Syntymähetkellä kuu on ollut vesimiehessä parin tunnin ajan ja vesimies femiininen kuumerkkini, syntymähetken aurinkomerkkiin verraten.

Joten ehkäpä siis jo ensiyönä nukun jälleen makeasti, pitkien valvomisten jälkeen.

Kiitos vierailustasi.
Hyvää illanjatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti