sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Soitellaan osa-III

Auringonnousu 9:39. Auringonlasku 15:23. Päivän pituus 5 h 44 min.  -7 astetta.

              

Tässä eräs toinen, eräältä palstalta silmiin sattunut keskustelun aihe.
Tämän voi hyvin liittää aikaisempaan, soitellaan "jutun-juuri" sarjaani, koska saman kaltaista soittelua on esiintynyt vaihtelevassa määrin aikojen saatossa, myös live elämässä, näiltä kierrätyskeskusten sivuilta, näiden kautta eteen sattuneena.

Tämäkin, siis tämän kaltainen käytös, toimii uskoakseni jälleen molemmin puolisesti.
pissedoff  kirjoitti

Tapasin pari kuukautta sitten mukavan naisen jonka kanssa omasta mielestä synkkasi täydellisesti. Vaihdettiin numerot ja saman viikon aikana tämä pyysi minua kahville. Siellä selvisi, että tämä seurustelee jo jonkun toisen kanssa. Illalla kirosin itsekseni, että taas sitä ollaan friend zonella. Päätin jättää asian sikseen ja koittaa unohtaa naisen kokonaan.


Hän tekee sen kuitenkin erittäin vaikeaksi, sillä aina kun ei olla oltu yhteydessä vähintään viikkoon rupeaa hän pommittamaan minua viesteillä sekä puheluilla kysellen kuulumisia ja yrittäen sopia uutta tapaamista. Usein vastailen hänelle aluksi vain parilla sanalla mahd. neutraalisti mutta tästä hän vain innostuu viestittelemään enemmmän ja HETI jos hyppään leikkiin mukaan ja alan oikeasti kertoilemaan kuulumisia sekä kyselemään niitä häneltä, keksii hän jonkun naurettavan tekosyyn lopettaa keskustelun ikään kuin minä olisin se ärsyttävä painostava osapuoli.

Sama toistuu silloin jos hän on ensin koittanut ottaa minuun yhteyttä, mutten ole vastannut puhelimeen ja takaisin soittaessani hän kääntää tilanteen taas niin, että minä häiritsen hänen jotain hyvin tärkeää tekemistä ja saa minut tuntemaan oloni täysin mitättömäksi.

Miksi helvetissä hän haluaa kokoajan olla yhteydessä kanssani ja lopulta antaa ymmärtää että olen vain rasittava perässäroikkuja. Saako jotkut jotain mielihyvää siitä, että vielä varattunakin he voivat pomputella miehiä oman päänsä mukaan?

Miten tämä kierre tulisi katkaista mahdollisimman siististi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti