sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Ennustus tekstejä -III osa.

             

Murheisna miesnä, sanat ylläolevaan.

On elo lyhyt kuin lapsella paita
muutahan siitä ei sanoa saa.
Siks lauluista murheilles karsina laita 
- veljet, on tässä meil riemujen maa.

Hei! Rullaati, rullaati, rullaati, rulla,
rullaati rullaati rullallalei.
Rullaati rulaati rullaati rulla,
rullaati rullaati rulllalei.

Kevättä kestää vain neljännes vuotta,
riennä siis joukkoon sä riemuitsevain.
Ystäväin, nuori et liene sä suotta,
lyö kädet yhteen ja laulele ain!

Hei! Rullaati....

Tulkinta sinulle Markku, vahvuutesi ihmis-suhteissa.

Jupiter sekstiili Mars
Sinulla on tavallista parempi alitajuinen käsitys yhteiskunnallisista ja sosiaalisista tekijöistä, jotka vaikuttavat elämääsi. Siksi sinulle on niin yksinkertaista olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kaikki sellainen tekeminen, johon ryhdyt täydellä sydämellä ja innostuksella, kohta lähes uskomatonta myötätuulta ja menestystä.
Onnistumisen Hannu Hanhimainen fiilis heijastuu sinusta niin voimakkaasti ulospäin, etteivät sosiaalisen elämän vaikuttajat aseta esteitä etenemisellesi.
Ainoa joka voi sotkea kuviot on kumppanisi. Menestyksesi ei nimittäin ulotu kattamaan hänen suunnitelmiaan ja projektejaan, puhumattakaan että päästäisit häntä millään tavoin vaikuttamaan sinun päätöksiisi.
Rakkauselämä on vaarassa mennä pahasti sivuraiteille, jos et uskalla seistä omien ideoittesi ja fiilistesi takana, silloinkin kun se herättää negatiivisia tuntemuksia kumppanissasi.
Saatat tulla hänelle katkeraksi, koska tiedät sisimmässäsi, että sinulla on kaikki avaimet menestykseen, kunhan vain saisit käyttää näitä avaimiasi.

Pluto kvintiili Mars
Alkemiallinen kyvykkyytesi tarttua asioihin ja saada kaikki menemään mielesi mukaan, on hyvin harvinainen ja arvokas lahja tätä elämää varten. Sisimmässäsi tiedät lähes kaiken olevan sinulle mahdollista ja siksi et voi olla tyytyväinen tasaiseen ja paikoilleen pysähtyneeseen elämään. Se on kuin käskisi Mika Häkkisen ajamaan F1 kilpailussa pelkällä ykkösvaihteella. Eipä jaksaisi poika pörrätä montakaan kierrosta muiden jaloissa etkä muuten jaksa sinäkään.
Kaipaat elämääsi jatkuvasti uusia haasteita, etkä osaa pelätä tiukoissakaan paikoissa. Ihmeellisellä tavalla sinä todellakin pystyt selvittämään tilanteen kuin tilanteen, ja sekös on haluttu ominaisuus, niin työmarkkinoilla, kuin ihmis-suhteissakin.
Varo päästämästä muita määräämään elämäsi mitään osa-aluetta, sillä kukaan ei voi välttää kiusausta yrittää saada sinua ja kykyjäsi omistukseensa, sillä muiden käskyvallan alla eivät valmiutesi suostu kauaa toimimaan.

Voimakas ulospäin suuntautumisesi ja seksuaalisuutesi saa kumppanisi kihisemään mustasukkaisuudesta, mutta voit katsoa sen kuuluvan asiaan ja jatkaa vauhdikasta elämääsi hänen reaktioistaan välittämättä.
Varmin keino tappaa rakkaus teidän välillänne on jarruttaa sinun menoasi, sillä siitä sinun menohalusi vain yltyvät, eikä sinua kohta näy samassa pihapiirissä edes kääntymässä.

2 kommenttia:

 1. sanot ennusteeksi? tämä on horoskooppi, yksilöllinen luonne kuvaus ja yleensä osuva, kun siinä on tarpeeksi kaikkea niin aina joku kolahtaa. Niinkuin romaanimummon kortista luku..plaa plaa aina joku on totta. Parempi tutkia itse tekemisiään ja sanomisiaan avoimesti, tunnustaen, vikaa on, mutta niin on kaikissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa. No kats. Nyymiseni. ;)
   Mummiälestä tämä on ennustus, tähän kuvaamaani parisuhteeseen, joka nimetty alussa, ja toisen osapuolen vapaaehtoisesti tietämättäni hankkima ja sponssaama.
   Mää en näihin horoskooppeihin usko. Tässä onkin jo paljonkin selleista mitä mun luonteessani ei ole.
   Tilanne on hiemna sama kunkatselis näitäa stron sivuja, tällä viiikolla tämä enneuste on mun kohdallani, ensiviikolla sama jonkun muun merkin kohdalla, jne jne...

   Poista