sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Ennustus textejä -II osa.

                                     
                
Tulkinta sinulle Markku, vahvuutesi ihmis-suhteissa.
                                                                                  
Merkurius kvintiili Kuu.
Kun tunteet ja järki kulkevat käsikädessä niin elämä on sellaista kuin sinulla. Sinun on helppo tuoda julki myös tunteisiin sidotut ajatuksesi, ilman että kenellekään tulee mieleen aliarvioida niitä. Sinun puhessasi tai kirjoittamisessasi on hyvälle puhujalle tyypillistä värikkyyttä ja kokemuksellista voimaa, jota vastaan parhaankaan väittelijän ei ole helppo hyökätä.
Rakkauselämässä tämä on melkoinen ässä sinun hihassasi, eikä sinulla liene vaikeuksia saada kulloistakin kumppaniasi vakuttuneeksi omista tunteistasi juuri sillä hetkellä. Huomisestahan kukaan ei voi tietää, eikä kai tarvitsekaan.

Jupiter sekstiili Aurinko
Sinut luetaan astrologiassa onnellisten tähtien alla syntyneeksi, sillä sinulla on luontainen taipumus asettaa tietoiset päämääräsi vastaamaan sosiaalista tilausta. Käytännössä tämä tarkoittaa samaa, kuin menestyminen bisnes ja yritysmaailmassa tasan niin kauan, kuin rohkenet seurata innostuksesi viitoittamaa polkua.
Parisuhde katkaisee yllättävän usein tällaisen uraputken kuin seinään, sillä menestys ei kestä kumppanisi sekaantumista sinun kuvioihisi millinkään vertaa, rajoittavassa mielessä. Pitämällä tämän tosiasian mielessäsi saat sekä parisuhteen että bisnekset luistamaan oikein mallikkaasti. Jos taas erehdyt ottamaan kumppanisi odotukset huomioon päätöksiä tehdessäsi, tulevat sekä rakkaus että rahatalous epäonnistumaan surkeasti.

Mars yhtymä Aurinko
Ympärilläsi lienee monia ihmisiä, joihin kykysi selvitä mitä hankalimmista tilanteista tekee yhä uudelleen suuren vaikutuksen. Tapasi toimia on balanssissa elämäsi henkisten päämäärien kanssa ja siksi et koe koskaan olevasi täysin hukassa.
Teollasi on täytynyt olla jokin tarkoitus, sillä muuten et olisi siitä selvinnyt. Tämä asenne saa sinut katselemaan eteenpäin tilanteessa, jossa monet muut alkaisivat setvimään menneitä. Tälläinen sisäinen toimivuus näkyy ulospäin itsevarmuutena ja luonnollisena seksuaalisuutena, joka ei jätä ketään kylmäksi.
Parisuhde muodostuu ongelmalliseksi, jos kumppanisi odottaa sinun rajaavan toiminnallisuutesi vastaamaan hänen odotuksiaan. Sellaiset luulot olisi hyvä kitkeä pois mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Pluto kvintiili Aurinko
Sinulla on onni kuulua siihen jengiin, jolle elämän suuret muutokset ja katastrofit ovat yhtä luonnollisia, kuin toisille tarpeillaan käynti. Ei se aina ole esteettistä, mutta loppujen lopuksi helpottaa suunnattomasti. Sinulla on kaikki edellytykset päästä elämässäsi todella pitkälle, pystyessäsi hallitsemaan näitä muille niin pelottavia muutosvoimia vaikka yhdellä kädellä. Tätä taustaa vasten on helppo ymmärtää ettet koskaan voi pysähtyä paikoillesi ilman, että ahdistus hyökkää kimppuusi kuin USA Husseinin Irakiin muutama vuosi takaperin. Yhtä vähän kuin Irakilla oli mahdollisuuksia selvitä tilanteesta voittajana, yhtä vähän sinulla on mahdollisuuksia pysyä paikoillasi.
Tätä sisäistä uudistusvimmaa et millään konstilla pysty selittämään kumppanillesi, sillä
selitykset vain lisäävät hänen pelkoaan ja saavat hänet tarrautumaan sinuun entistä ahdistavampana ja vaativampana.
Jos haluat suhteen säilyvän niin on viisainta antaa palaa vaan ilman taukoja ja seityksiä. Kun on meno päällä koko ajan niin ei jää aikaa pelolle.

Uranus sekstiili Merkurius
Einstain, Galileo, ja Verne ovat elämässään pystyneet yhtä originelliin ajatteluun, kuin mihin sinulla on kaikki edellytykset. Heitäkään ei uskottu heidän omana aikanaan ja kuitenkin he olivat oikeassa. Ehkä sinunkin ideasi ovat monesti aikaansa edellä, mutta pitäessäsi niistä kiinni, voit vain todeta olleesi oikeassa. Uraauurtajat ja keksijät ovat aina olleet enemmän tai vähemmän yksinäisiä, sillä uraa uurtavien idoiden toteutuminen ei kestä sitovia ihmissuhteita.

Erakoksi sinun ei silti tarvitse orientoitua, mutta vapaus on sinun mielenterveydellesi välttämätön kaikissa ihmissuhteissa. Nautit  ongelmien ratkaisemisesta, joko tietokoneella tai ilman, eivätkä elektroniset vempaimet jätä sinua kylmäksi, olipa sitten kodinkone tai lentokonestimulaattori.
Kun muut heittävät pyyhkeen kehään sinä alat vasta lämmetä, eikä taida löytyä ongelmaa, jota sinä et pystyisi selvittämään.
Tämä taito on tarkoitettu etenemiseen elämässäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti