perjantai 9. maaliskuuta 2012

Tyyppejä jotka jäävät ilman seuralaista.

                    

Eräältä palstalta silmiin sattunutta tekstiä.
Päteekö tämä vain miehiin, vai onko siinä  myös naisiin soveltuvaa tekstiä.

 
Neonomide kirjoitti

Kaikille ihmisille ei kannata antaa neuvoksi että "ole oma itsesi", sillä jos henkilö on mies ja edustaa jotain näistä viidestä tyypistä, hän todennäköisesti tuottaa ympäristölleen enemmän iloa olemalla joku muu.

Viisi miestyyppiä joiden on erityisen vaikea löytää pysyviä suhteita tai päästä suhteissaan edes puusta pitkään esitellään seuraavassa:

1. Viisastelija
http://youtu.be/Fqa85ewINbQ
Naiset arvostavat sanavalmiita miehiä, eli älykkäitä miehiä, joilla on omia mielipiteitä ja kyky osallistua väitteilyihin.

Verbaalisesti itsevarmat miehet voivat olla todella kiinnostavia.
http://youtu.be/X7vCphvq9uw

On kuitenkin miehiä, joilla tämä menee liian pitkälle. Heille jokainen keskustelu on väittely, joka jatkuu lähes sotatilana niin kauan kunnes toinen osapuoli on käännytetty olemaan miehen kanssa samaa mieltä. Jotkut miehet saattavat tehdä tätä testatakseen, miten hyvin nainen osaa pitää puolensa - osa taas vain siksi, että nauttivat verbaalisesta voimastaan.
http://youtu.be/WRASuG0jju4

2. Gold Digger
http://youtu.be/D1Nk95YfOBk
Miehet tietävät, että naisen hurmatessaan täytyy olla komea, tunteellinen ja valmis tuhlaamaan rahaa. Romanttisiin perusasioihin kuuluu se, että mies vie naista syömään, ostaa hänelle kukkia, vie romanttiselle viikonloppumatkalle ja ylipäätään näyttää hänelle, että koko maailma on hänen hyppysissään ja hän haluaa antaa silmäterälleen sen parhaat puolet.

Naisen kannattaa varmistaa hyvissä ajoin, että mies on mukana juuri omana itsenään eikä pelkkänä lompakkonaan. Hälytyskellot alkavat miehillä soida siinä vaiheessa, jos nainen alkaa pitää liian itsestäänselvänä, että mies maksaa hänelle kaiken. Naisen ei tämän ryhmän mielestä pidä vaatia heti yökerhossa miehen tavatessaan tätä tarjoamaan heille drinkit.

3. Pilalle hemmoteltu
http://youtu.be/K42WGG_0fBU
Pilalle hemmotelluista lapsista tulee yleensä pilalle hemmoteltuja aikuisia. Tämä ryhmä muistuttaa jonkin verran viisastelijoita, sillä pilalle hemmotellut ovat oppineet, että heidän mielipiteensä ovat tärkeimmät.

Parisuhteessa tämä ei pidemmän päälle toimi, sillä tämän ryhmän miehet kieltäytyvät ottamasta vastaan neuvoja, vaan ovat sitä mieltä, että heidän tapansa tehdä asioita ovat niin täydelllisiä, ettei niistä voida edes keskustella.

4. Psyko  (Tämä käytös sopii myös naisiin, omakohtainen kokemus osoittaa)
http://youtu.be/7UmuZurM6kk
Mikä vaivaa miehiä, jotka kokevat tarpeekseen soittaa naiselle kymmenen kertaa päivässä? Mitä uutta nainen voi kertoa miehelle, jos heidän edellisestä pitkästä puhelustaan on kulunut vain tunti?

Psykomies sotkee sen tasapainon mikä naisella on kodin ja työn tai kodin ja koulun välillä. Hän haluaa sulautua täydellisesti myös osaksi naisen työelämää pommittamalla tätä puheluin, tekstiviestein, chattiviestein tai muin tavoin silloin, kun naisen pitäisi yrittää keskittyä työntekoon.

Pahinta on se, että jos nainen käskee miestä hillitsemään pakkomielteisen yhteydenpidon, kiistää hän koko ongelman olemassaolon. Mies pikemminkin kokee keskustelun niin, että hänen täytyy työskennelle entistä ahkerammin saadakseen naisen kokonaan omakseen.

Psyko ei tule luovuttamaan koskaan vaan hän on niin epävarma elämästä ja parisuhteista, että vähitellen hän vetää naisenkin mukaansa tuohon epävarmuuden kaivoon.

5. Rebound-mies
http://youtu.be/Cg5pfRW3EMw
Tämä miestyyppi on ehkä koko listan tunnetuin. Rebound-mies on juuri eronnut vakavasta suhteesta ja haluaa äkkiä jotain uutta säpinää päästäkseen erosta yli. Monet naiset ovat varmasti kuulleet aiheellisen varoituksen, että ei kannata päätyä rebound-naiseksi.

Monelle kuitenkin käy niin vahingossa. Kun nainen tapaa komean miehen, joka tekee lähtemättömän ensivaikutelman, on luonnollista, että nainen ihastuu. Nainen unohtaa kaiken muun ja innostuu mahdollisuudesta, että tämä saattaa olla rakkautta ensi silmäyksellä.

Silloin astellaan heikoille jäille, sillä se mitä nainen kuvittelee täydellisenä parisuhteena saattaa olla miehelle vain tilapäistä lohtua ja hauskanpitoa.

8 kommenttia:

 1. On myös naisia,jotaka haluavat olla yksin ilman mitään tyyppiä. En itse kuulu heihin, mutta ainakin Tampereella riittää ties mitä harrastusta, joihin voi mennä tukka putkela ilman miestä. Mutta et tarkoittanut puhuakaan yleisesti, vaan kärjistys on kai noin. Entäs humalaiset ja ulkonäkö???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merilii. Humalaiset naiset ei innosta, mikäli sitä tarkoitat
   ei myöskään naisen liika alkoholin käyttäminen, etenkään suhteen aikana.

   Ulkonäkö on oikeastaan sivuseikka, kunhan vain yleisplemus on siistihkö. Vaatetuksella ei ole sinänsä väliä, kunhan ei olla täynnä koirankarvoja ja pienenä yksityiskohtana toivoo, että naisella olisi ainakin parta ajeltuna, treffeille tullessaan, eikä lemuaisi vanhalle viinalle, eikä tärisisi ja vatkaisi kuin horkkatautinen, vaikkapa kätellessä tai kahvipöydässä.

   Poista
 2. Ulleriina. Poistin sen sinun poistamasi kommenetin ja meni molemmat.
  Laita se uudestaan kun ehdit. Tässä kuitenski vastaus.

  Mutta jos tavallinen suomalainen mies kelpa hyvin tai renmttu kenties vielä paremmin, niin mulla ei taida olla siinätapauksessa :) mitään mahdollisuuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei maximex!
   Olipa hyvä, kun poistit kommini.
   Siitä sai aivan vääränlaisen kuvan, mitä olin sanomassa...
   Olen laittamassa omaan blogiini tässä lähipian jonkinlaisen tekeleen, joka sivuaa ko. asiaa.. vähäsen vain...

   Poista
 3. En käytä alkoholia ollenkaan. Koirankarvoja oli joskus aikaisemmin, ei enää. Valitettavasti jokin koirankarva voi pysyä messissä, vaikka kuinka olisi puhdasta.
  Parta ajeltava...hmmmm Sinulla on noita vaatimuksia. Kas kun ei ne sandaletit pidä olla talvipakkasillakin. Onnea kumppanin etsintään!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merilii. Äläs nyt omi kaikkea hyvää :) itselles.
   Eihän tässä(kään) ole mainittu yksilöiden ketään ihmistä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Mitäs näitä suotta anteeks pyytelet. Sattuuhan sitä ;)

   Poista