sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Kaivurikuormaaja ChLMZ 310 Backhoe

Kaivurikuormaaja ChLMZ 310 on monikäyttöinen erittäin suorituskykyinen kone, joka on suunniteltu louhinta- ja purkuoperaatioihin, kuten maankäytön suunnitteluun, maaperän kehittämiseen ja lastaamiseen, kaivamiseen ja kaivamiseen. 

                             Aiheeseen liittyvä kuva
Koneen runkorakenne on valmistettu komponentti menetelmällä liittämällä runkorakenteesen erilaiset elementit, samaan tapaan kuin muiden konevalmistajien kanssa, jotka ovat osoittautuneet hyviksi maailmankuulujen tuotemerkkien (Komatsu, Terex, Volvo, Hitachi, New Holland, Case) kanssa, eivätkä aseta liian tiukkoja vaatimuksia toiminnanharjoittajan käyttämiselle, kuten luotettavuus, kestävyys, toiminta ja ylläpito.

Koneen hydraulijärjestelmä perustuu johtavien eurooppalaisien ​​valmistajien tuotteisiin, Kuten esim; Walvoil, Filtrec, Manulli. 
                             Kaivurikuormaaja ChLMZ-310.1
Kaivurikuormaaja käyttää yhtä maailman suurimmista etuakselien valmistajista, jonka tuotenimi on CARRARO joka käyttää akseleissa mm hydromekaanista lukitusta. 

Laitteet on valmistettu erikoiseoksesta seostetuista rakenneteräksistä. 
Kiitos edistyksellisen puoliautomaattisen hitsauksen tekniikalle argon- ja hiilidioksidi teräs seosten käytön, yksikön rakenne kykenee kestämään lisääntyvää raskasta mekaanista kuormitusta. 

Saranoiduissa liitoksissa on ruotsalaisen SKF: n tuottamat vahvistetut pronssi- ja metallimuoto puslat (helat), jotka такаават kaikkien nivel-liitosten kestävyyden. 

                                Kaivurikuormaaja ChLMZ-310.1
Kuljetusasennossa kaivurilaitteisto on taitettu tiiviisti, mikä pienentää huomattavasti kokonaismittoja.
Kuormaimen kaivukone on suunniteltu hyvin ja vastaa mainiosti saman paino- tai teho-luokan ulkomaisten kaivuri-kuormaaja koneiden tasoon/tehoon.
------------------------------
          
Kaivurikuormaaja ChLMZ-310 on saatavana kahdessa versiossa:
Vakio kaivupuomi jonka suurin kaivuu-syvyys on 4340 mm.
Teleskooppipuomi jolla kaivuu-syvyys on 5 410 mm, mikä laajentaa huomattavasti kaivukoneen toimintoja.

Paino:            7700 kg
Korkeus:       3530 mm
Leveys:         2240 mm
Kauha:           250 ltr (kaivuri)
Ulottuvuus:  6209 mm
Kuormaaja:  1750 kg (nostoteho)
Hydr paine:   240 kgf / m2 cm
Etukauha:     1,05 m3
Leveys:         2260 mm

                                             
Peruskokoonpanossa on asennettu Minskin moottoritehtaan pitkä-iskuinen, yksinkertainen ja halpa, polttoainetta säästävä ja kulutusta kestävä D-245-moottori (MTZ: n "Valko-Venäjän" traktoreiden moitteeton pitkäjänteinen työ).

                            
Jokaisen ChLMZ-310 sarjan kaivurikuormaajaan voidaan asiakkaan tilauksesta  asentaa (lisävarusteena) johdotusliitännät kuten Vasara-hydrauliikka, Maapora jonka kaivuu-syvyys 2m, ja halkaisija max ø550m eri valmistajiin sekä järjestyksessä että suoraan toimintaorganisaatiossa. 

                           
                     Käyttäjän kätevä, moderni työasema.

                        
              Luotettavat ja kätevät hallintalaitteet sekä ohjaimet.

   

Saranoidussa liitoksessa on ruotsalaisen SKF: n tuottamia vahvistettuja pronssi- ja metallimuotivaippoja, jotka takaavat liitosten kestävyyden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti